Підготовка до школи в Польщі

ШколаНа пошуки необхідних шкільних товарів батьки витрачають чимало часу незалежно від віку дитини, особливо важко це зробити в новій для себе країні. З думкою про батьків та дітей з України, що розпочнуть новий навчальний рік у Польщі, SMYK створив цей матеріал, що, сподіваємося, допоможе відвідувачам нашого сайту підготуватися до школи чи садочка.

Найчастіше доводиться обійти багато магазинів, аби купити все, що необхідно, проте наш інтернет-магазин спрощує завдання та збирає у своєму каталозі найважливіші шкільні товари, які можна придбати в одному місці та доставити в любу точку Польщі. До вибору канцелярії варто підходити дуже уважно, і керуватися не тільки ціною, котра, до речі, в нашому онлайн-магазині значно приваблівіша ніж у більшості інших місць, а з приводу наближчення першого вересня пропонуємо додаткові знижки для наших клієнтів. Речі повинні бути не тільки привабливими, з зображеннями котів чи улюблених героїв Roblox, але і зручними і безпечними для учня. Якщо купувати шкільні канцтовари в поспіху, беручи перше-ліпше, то неминуче вас настигає розчарування.. Тож краще приділити увагу пошукам та одразу вирішити, що саме вам необхідно. Список приладдя відрізняється в залежності від класу, віку та закладів навчання. У Польщі зазвичай перелік видає вчитель, проте не рекомендуємо відкладати все аж до моменту, коли у вересні залишиться малий вибір та великі черги, проте, звісно, нашим клієнтам це не загрожує ;) 

Основні ж засоби залишаться незмінними протягом всього навчання:

  • Pюкзак

    plecaki Як обрати рюкзак для учня? Для дитини в першу чергу важливий дизайн ранця. Діти люблять яскраві кольори, а якщо рюкзак прикрашений улюбленим персонажем мультика, гри або кіно - вибір буде очевидний. Проте, батьки не повинні забувати, що крім бажань є потреби. Як уже згадувалося, ранець повинен бути зручним і, як мінімум, не шкодити поставі. Рюкзак має бути максимально міцним - ніхто не відміняв катання в шкільних коридорах - і при цьому легким. Важливо знайти компроміс між тим, чого хоче юний власник, і тим, що йому потрібно з точки зору практичності та безпеки. Наприклад, самостійно підібрати кілька виробів за характеристиками. А після - довірити вибрати шкільний ранець самій дитині, з уже наявних варіантів. SMYK пропонує якісні портфелі та сумки усіх видів, навіть для найвибагливіших дітей :)

    Усі рюкзаки →

  • Сумка на взуття

    workiБільшість польських шкіл вимагають змінного взуття, тому варто подбати про те, щоб малюк мав у чому їх зберігати. Сумка на обув повинна бути не тільки практичною, але і виготовленою з барвистих, привабливих матеріалів, які дозволять дитині ідентифікувати свої речі. Ми впевнені, що дівчаткам сподобаються казкові вироби на тему Мінні Маус або Крижаного серця, а хлопці будуть у захваті від дизайнів у стилі Minecraft.  

    Усі торби на взуття →

  • Спортивна форма 

    ubrania sportowe Під час підготовки до школи не забудьте про одяг для уроків фізкультури (у Польщі WF – wychowanie fizyczne). У цьому випадку важливі два фактори - одяг повинен бути зручним, а також має мати важливі естетичні цінності. Якщо футболка і шорти припадуть до душі дитині, це обов’язково стане додатковою мотивацією для занять спортом. Перш ніж прийняти рішення, варто звернутися до вчителя, наприклад, у деяких школах потрібен одяг без візерунків або в певних кольорах, а взуття, як правило, має мати легку, незабруднювальну підошву. Пам'ятайте, що наряд повинен служити дитині довше, орієнтуйтеся на якість. Широкий асортимент речей для дітей дозволяє підібрати щось більш професійне - одяг з матеріалів, призначених для фізичних навантажень, які забезпечать достатню вентиляцію.

    Весь спортивний одяг →

  • Пенал для знаряддя

    piórnik Він має бути зручним, містким, щоб з нього легко було діставати будь-який потрібний предмет. Наш магазин пропонує широкий вибір вже готових пеналів з ручками, олівцями, лінійками, гумками для витирання, точилками, тощо. До вибору безліч різних дизайнів та кольорів, в тим з улюбленими персонажами дітей, від Свинки Пеппи до героїв комп’ютерних ігор накшталт майнкрафту.

    Усі пенали →

  • Ланч-бокси

    zestawy śniadaniowe Збираючи дитину до школи, кожна мама дбайливо готує їй бутерброд і обов'язково кладе в портфель смачні фрукти чи солодощі. Контейнер для їжі з секціями чудово підійде для зберігання сніданку, адже за її допомогою Ваш школяр зможе перекусити під час перерви, а завдяки поділу їжа не змішається у рюкзаку. Герметичний ланч-бокс - це чудовий дитячий аксесуар, який можна брати не тільки на тривалі шкільні заняття, але і в дорогу чи похід.

    Усі ланч-бокси →

  • Товари для маленьких художників та художниць

    artykuły plastyczne Для шкільних занять з малювання достатньо якісних олівців (цікавим рішенням є двосторонні кольорові олівці, які, хоч і займають стільки ж місця, що й менший набір кольорових олівців, надають дитині набагато багатшу палітру кольорів), кольорові олівці BAMBINO, які майже завжди є в шкільному списку обов’язкового обладнання першокласників, фарби для альбомів, пензлики, альбоми для малювання , ножиці, клей і пластилін. Подальші матеріали можна придбати послідовно за потреби. Однак, якщо ваш малюк любить творчі ігри, ви можете придбати додаткове обладнання до шкільного стартового набору, завдяки якому він зможе випробувати нові техніки. Вітражні фарби, гуаш, глина для ліплення, фломастери та розмальовки, крейда, тощо – маленьким творцям дійсно є з чого вибрати!

    Усі артистичні товари →

  • Зошити

    zeszyty Зошити з гладким, білим папером та в яскравих обкладинках особливо важливі для учнів молодших класів. Лінії мають бути чіткими та яскравими. Бажана наявність полів, а також заокруглених кутів – такі моделі зазвичай витримують довший строк використання. Треба пам’ятати, що в молодших класах дітям особиво важливо, що саме зображено на обкладинках. Для того наш сайт пропонує зошити з улюбленцями учнів, наприклад роблоксу чи щенячим патрулем.

    Усі зошити та інші товари з паперу →


До інших товарів належить тека, лінійка, обкладинки для зошитів та підручників. Звичайно, для уроків мистецтва може стати у нагоді кольоровий папір та картон. Можна прочитати відгуки клієнтів – з їх допомогою легше зробити вибір та не помилитися.

В підсумку повністю готовий до навчання в Польщі школяр має:

 

Посібник

Посібник