Одяг до школи

Одяг до школиДекотрі діти вже у віці трьох років звертають увагу на свій одяг. Чим старша дитина, тим уважніше вона підходить до своєго вигляду та певнего моменту вирішує, що сама хоче обирати, що вдягати. Проте навіть якщо ваші діти ще самі не підбирають собі гардероб – треба знати, які уподобання вони мають. І річ не тільки в кольорі одягу, а й матеріалі чи фасоні, котрий зручнішний для них.

Одяг для садочку та школи. Що стане у нагоді?

Перш за все, важливий комфорт дитини. Тому одяг найкраще обирати разом з нею. Зручніш за все буде це зробити в онлайн-магазині SMYK, де товари усіх категорій, розмірів та безлічі марок можна подивитися та замовити в кілька кліків. Ви зможете обрати одяг, що сподобається і вам, і дитині, без виснажливого для усіх тягання малюка до безчисленних магазинів, а після цього отримати одяг у будь-якому пасуючому вам місці.

Дітям завжи у нагоді стануть кілька комплектів одягу, особливо перед початком навчального року. Не знаєте, що саме буде потрібно для вашої малечі? Маємо для вас кілька порад!

Одяг для дошкільнят

Дівчинка

Дошкільняти дуже активні, проводять більшість часу у русі. Їх одяг має бути зручним і практичним. Для дівчинки чудовим вибором буде блузка чи футболка з гарним малюнком, а до них еластичні легінси. У більш холодні дні чудовим замінником можуть стати джегінси. А до них підійдуть толстовка з капюшоном чи гарний світер.

Хлопчик

Дитина у садочку не має мати проблеми із вдяганням чи роздяганням. Тому придатними будуть штани на резинці замість ґудзиків. Доповненням можуть бути футболка з улюбленими героями мультиків та толстовка.

В холодну пору року не забувайти вдягати дитину в одяг, що їй не буде проблемою вдягти та зняти перед та після прогулянки. Так добрим придбанням можуть стати кофта на молнії та куртка. Також чудовим виборем стане куртка 3в1, що стане у нагоді у кожну погоду. Пам’єтайте також о зручному взутті – до дитячого садочку ідеальним виборем будуть кросівки на липучках чи слипони.

Рекомендації одягу для учнів молодших класів

Дівчина

Учні молодших класів досі є дуже активними. Тому їм найкраще буде в зручному, спортивному одязі. Добрим вибором для малих учениць будуть легінси або більш теплі джеггінси, зі стильними візерунками. А до них футболка чи блузка з довгим рукавом..

Якщо ж ваша донька потребує більш вишуканих варіантів, то оберіть спідниці. До речі, SMYK має у каталозі спідниці будь-яких кольорів та розмірів. До спідниці підберіть блузку та колготки. Головною прикрасою образу може стати взуття з улюбленою казковою принцесою вашої дитини.

Хлопець

 

Хлопці також ставлять на комфорт у школі. Тому, для свого учня, обирайти зручні штани, при потребі утепленні. В шаві хлопчика також обов’язково має бути багато футболок і кофт. Може оберете для нього кофту з його улюбленим майнкрафтом? Чи щенячим патрулем? Обирайте також толстівки і комфортне взуття. Звісно, для гри у дворі чи природи краще обирати одяг більш темного кольору. Тож коли малеча забрудниться, а звісно раніше чи пізніше це станеться – плями не будуть так кидатися в очі J

Рекомендації одягу для підлітків

Дівчина

Дівчини-підлітки у цьому віці хочуть бути більш стильними, часто експерементують з образами. Вони частіше ніж молодші дівчинки обирають джинсові спідниці. На нашому сайті знайдете різні модні зараз фасони – від класичних спідниць типу regular, до трендових кроїв, як, на приклад, mom fit. Разом з донькою оберете однокольорові футболки і блузки. Одяг у класичному стилі basic – це колодязь нескінчених варіантів убрання. Щоб доповнити образ, оберіть класичні чи більш спортивні кросівки.

Хлопець

Якщо ваш син продовжує ставити на комфорт перед усім, то пропонуємо вибрати для нього штани джоггери. Вони будуть більш елегантними ніж звичні спортивки, але такі ж зручними. До комплекту візьміть футболку з різноманітними малюнками, а на більш холодню пору – кофту. Також популярністю користаються нині шкарпетки з яскравими принтами. Не забудьте і о комфортних кросівках.

Більше ідей для оновлення гардеробу знайдете на smyk.com. Завжди вам раді :)

Автори: Aleksandra Stacewicz, Rostyslav Hospodarchuk

Переклад: Rostyslav Hospodarchuk

Посібник

Посібник